Politica de confidenţialitatem protecţia datelor cu caracter personal și cookies

For english version see below (click here)

Complex Hotelier Dâmboviţa S.A, implicit acest site respectă prevederile legale din România pentru prelucrarea şi protecţia datelor cu caracter personal, implicit Regulamentul (UE) 2016/679.

Toate datele dvs., personale sunt considerate confidenţiale şi nu sunt făcute public, accesul la acestea fiind limitat numai la personalul departamentului care vizează relaţiile cu publicul, rezervările, contabilitatea, marketing şi economic. Nu distribuim datele la terţe persoane sau parteneri de afaceri. Nu folosim datele personale în scopuri de marketing.

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Prelucrăm datele Dvs. cu caracter personal exclusiv în cadrul dispoziţiilor legale cu privire la protecţia datelor cu caracter personal. Acestea sunt dispoziţiile Legii nr. 677/2001 și Regulamentul UE 679/2016 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date precum şi dispoziţiile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.
Salariaţii şi împuterniciţii noştri au obligaţia de a respecta dispoziţiile cu privire la protecţia datelor conform normelor legale.

 

Formular de contact si rezervare:

Acest website foloseşte formulare de contact şi de rezervare prin care un utilizator poate trimite solicitări directe către adresele noastre de email.

Datele din formulare, nume, localitate / judeţ, telefon, adresă email, mesaj, nu sunt prelucrate în scopuri de publicitate, sau în alte scopuri decât cel de a comunica şi răspunde la solicitări. Aceste date ajung în căsuţa noastră de email office sau rezervări (hoteldambovita.ro).

A folosi formularul de contact este implicit a trimite un email direct de pe adresa personală.

 

Cum stocăm datele

Datele trimise pe e-mail prin formularele de contact rămân  în adresa noastră de email şi nu sunt prelucrate, transpuse în prin alte metode în baze de date sau fişiere.

 

Timp de stocare

Aceste date de contact pot rămâne în căsuţa de email pe o perioadă nedeterminată, sau până când decidem să le ştergem. Puteţi solicita ştergerea datelor personale din adresa de email. Această  operaţiune se face pe propria noastră răspundere şi vă asigurăm că respectăm dorinţa dvs.

În momentul confirmării unei rezervări, datele necesare vor fi introduse în programul de gestiune, contabil, de evidenţă internă pentru rezervări.

 

Ştergere date

Putem şterge aceste date, stocate electronic la solicitarea dvs., dar facturile, chitanţele, contractele şi alte documente contabile nu pot fi distruse, acestea fiind arhivate conform prevederilor legale.

Aveţi dreptul la ştergerea datelor dar acesta nu este un drept absolut. Vom putea respinge solicitarea dvs de ștergere a datelor dacă:  suntem ținuți să ne conformăm unor obligații legale de a păstra datele; sau  dacă datele ne sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau apărarea drepturilor noastre în justiție. Poți exercita acest drept în scris prin transmiterea unei solicitări scrise la adresa de email: office@ (hoteldambovita.ro)

 

Ce drepturi aveți și cum le puteți exercita?
Potrivit Regulamentului UE 679/2016 beneficiaţi de:
– dreptul de acces; puteți obține de la noi confirmarea că prelucrăm datele dvs. personale, precum și informații privind specificul prelucrării
– dreptul la rectificarea datelor; puteți să ne solicitati să modificam datele dvs. personale incorecte ori, după caz, completarea datelor care sunt incomplete.
– dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”); puteți solicita ștergerea datelor personale atunci când: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat și le prelucram; (ii) v-ați retras consimțământul pentru prelucrarea datelor și noi nu le mai putem prelucra pe alte temeiuri legale; (iii) datele sunt prelucrate contrar legii; respectiv (iv) datele trebuie șterse conform legislației relevante
– dreptul la restricționarea prelucrării; în anumite condiții (daca persoana vizata contestă exactitatea datelor, dacă prelucrarea este ilegala, dacă datele sunt solicitate pentru constatarea , exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau dacă vă opuneți prelucrării datelor) puteți solicita restricționarea prelucrării datelor dvs. personale
– dreptul la portabilitatea datelor; în măsura în care prelucrăm datele prin mijloace automate, puteți să ne solicitați, în condițiile legii, să furnizăm datele dvs. într-o formă structurată, utilizată frecvent și care poate fi citită în mod automat. Dacă ne solicitați acest lucru, putem să transmitem datele dvs. unei alte entități, dacă este posibil din punct de vedere tehnic
– dreptul la opoziție și procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri; vă puteți opune oricând prelucrărilor pentru scop de marketing, inclusiv profilărilor efectuate în acest scop, precum și prelucrărilor bazate pe interesul legitim al Societății, din motive care țin de situația dvs. specifică
– dreptul la retragerea consimțământului în cazul prelucrării în scop de informare sau promovare; puteți să vă retrageți oricând consimțământul cu privire la prelucrarea datelor pe baza de consimțământ
– dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal; aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor în cazul în care considerați că v-au fost încălcate drepturile
– dreptul la o cale de atac judiciară; dreptul de a exercita o cale de atac judiciară eficientă împotriva unei decizii obligatorii din punct de vedere juridic a unei autorități de supraveghere
– dreptul de a fi notificat de către operator cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale dvs.

POLITICA COOKIES

Ce este un cookie?
Cookie-ul este un fişier de mici dimensiuni, format din litere şi numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) şi este complet “pasiv” (nu conţine programe software, viruşi sau spyware şi nu poate accesa informaţiile de pe hard driverul utilizatorului).

De asemenea, putem folosi “web beacons” (cunoscute și sub numele de “clear gifs” sau “pixel tags”) sau tehnologii similare pe site-ul nostru pentru a ne permite să știm dacă ați vizitat o pagină web sau ați primit un mesaj. Un “web beacon” este în mod obișnuit o imagine transparentă (deși poate fi și o imagine vizibilă), localizată pe o pagină web și ne ajută să măsurăm succesul campaniilor de marketing și îmbunătățiți performanța site-ului nostru. De asemenea, acestea ne pot permite să vă raportăm vizualizarea unei pagini web către alte organizații. În multe cazuri, “web beacons” se bazează pe cookie-uri pentru a funcționa corect, astfel că blocarea cookie-urilor va afecta funcționarea lor.

La ce sunt folosite Cookie-urile?
Aceste fişiere fac posibilă recunoaşterea terminalului utilizatorului şi prezentarea conţinutului într-un mod relevant, adaptat preferinţelor utilizatorului. De asemenea, sunt utilizate în pregătirea unor statistici anonime agregate care ne ajută să înţelegem cum un utilizator beneficiază de paginile noastre web, permiţându-ne îmbunătăţirea structurii şi conţinutului lor, excluzând identificarea personală a utilizatorului.

Cum folosește site-ul nostru cookie-urile?
Folosim două tipuri de Cookie-uri: per sesiune şi fixe. Cele per sesiune sunt fişiere temporare ce rămân în terminalul utilizatorului până la terminarea sesiunii sau închiderea aplicaţiei (browser-ului web). Cele fixe rămân pe terminalul utilizatorului pe o perioada definită de parametrii Cookie-ului sau până sunt şterse manual de utilizator.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Conțin cookie-urile date personale?
Cookie-urile în sine nu solicită informaţii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate şi, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie- urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite funcţionalităţi pentru utilizator. Aceste date sunt criptate într-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

Cookie-uri interne
O vizită pe acest site poate plasa cookie-uri în scopuri de:
Cookie-uri esențiale. Necesare pentru funcționarea site-ului. Putem folosi module cookie esențiale pentru a autentifica utilizatorii, pentru a preveni utilizarea frauduloasă a conturilor de utilizator sau pentru a oferi funcții specifice site-ului.
Cookie-uri de măsurare a traficului. Ne permite să recunoaștem și să numărăm numărul de vizitatori și să vedem cum se deplasează vizitatorii în site când îl folosesc. Acest lucru ne ajută să îmbunătățim modul în care funcționează site-ul.
Cookie-uri de funcționalitate. Este folosit pentru a vă recunoaște când vă întoarceți la Site. Acest lucru ne permite să personalizăm conținutul nostru pentru dvs., să vă salutăm după nume și să vă amintim preferințele dvs. (de exemplu, alegerea limbii sau regiunii dvs.).
Cookie de targetare și publicitate. Înregistrează vizita despre site, paginile pe care le-ați vizitat și link-urile pe care ați dat click. Vom folosi aceste informații pentru a face site-ul și mai relevant pentru interesele dvs. De asemenea, exista posibilitatea de a împărtăși aceste informații unor terțe părți, tot in scopul de a face site-ul mai relevant pentru dvs. De exemplu, pe baza acestor tip de cookies pot fi identificate produsele si serviciile agreate de către un utilizator, aceste informații servind ulterior la transmiterea de mesaje publicitare adecvate către respectivul utilizator.

Third-party (terță-parte) cookies
Pe lângă cookie-urile proprii, este posibil să folosim și alte cookie-uri terță parte (third-party) pentru a raporta statisticile de utilizare a site-ului și pentru a îmbunătăți eforturile de marketing.
Urmărirea cookie-urilor/Tracking cookies. Urmăresc comportamentul pe site și il conecteaza de alte valori care să permită o mai bună înțelegere a obiceiurilor de utilizare.
Cookie-uri de optimizare/Optimization cookie. Permit urmărirea în timp real a conversiei utilizatorilor din diverse canale de marketing pentru a evalua eficiența acestora.
Cookie-uri pentru parteneri. Oferă partenerilor noștri metrici de conversie pentru a-și putea optimiza eforturile de marketing plătite.
Mai jos, puteți găsi mai multe detalii despre cum folosim aceste servicii pe site-ul nostru și despre cum le puteți dezactiva.

Plugin-uri de reţele sociale
Pagina noastră de internet utilizează „plugin“-uri de la operatorii de reţele sociale (de ex.: www.facebook.com). Toate plugin-urile de reţele sociale de pe pagina noastră de internet sunt marcate clar. La accesarea paginilor noastre de internet care conţin un plugin de reţea socială browser-ul Dvs. va realiza o conectare directă la serverul operatorului reţelei sociale. Conţinutul plugin-ului va fi transmis de serverul accesat al operatorului reţelei sociale direct către browser-ul Dvs. şi va fi integrat de acesta în pagina de internet. Prin integrarea plugin-ului operatorul reţelei sociale primeşte informaţia că aţi accesat pagina noastră. În cazul în care în timpul vizitării paginii noastre de internet este în derulare o sesiune de conectare valabilă la o reţea socială, vizita poate fi atribuită contului respectiv de utilizator. În cazul în care interacţionaţi cu plugin-ul, informaţia respectivă este transmisă operatorului de reţea socială şi este salvată acolo. Dacă doriţi să împiedicaţi colectarea datelor Dvs. de către operatorul reţelei sociale prin intermediul paginii noastre de internet, trebuie să vă deconectaţi (adică să vă delogaţi) de la serviciul operatorului de reţea socială înainte de vizitarea paginii noastre de internet.
Informaţii privind scopul şi volumul stocării de date precum şi privind procesarea ulterioară, utilizarea şi drepturile de care beneficiaţi, precum şi posibilităţile de setare puteţi găsi în precizările operatorului de reţea socială referitoare la protecţia datelor, care nu au legătură cu această declaraţie cu privire la protecţia datelor. În privinţa operatorului „facebook“ găsiţi aceste directive la adresa http://www.facebook.com/policy.php

Serviciul de analiză web Google Analytics
Pagina noastră de internet utilizează serviciul de analiză web „Google Analytics “ al societăţii Google Inc. în scop statistic. Acest serviciu de analiză web utilizează aşa-numite „cookie“-uri (vezi mai sus la Utilizarea de cookie-uri). Prin cookie-uri sunt generate numai informaţii anonime cu privire la utilizarea paginii noastre de internet. Aceste informaţii sunt transmise către serverul societăţii Google Inc. într-un stat membru UE sau în afara UE (de ex. în SUA) şi sunt salvate acolo. Google Inc oferă un regim adecvat de protecția a datelor în SUA prin participarea în proiectul Privacy Shield – vezi detalii la https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnaNAAS

Societatea Google Inc. va transmite eventual informaţiile către terţi, în măsura în care acest lucru este prevăzut de lege sau în măsura în care terţii procesează aceste date la comanda societăţii Google Inc. Nici noi şi nici societatea Google Inc. nu vom conecta adresa Dvs. IP cu alte date care sunt salvate de Google Inc. sau de către noi.

Pentru a gestiona daca doriți sau nu trimiterea cookie-urilor spre serviciul Google Analitics, puteți accesa: https://support.google.com/analytics/answer/181881?hl=en

 

Pentru a gestiona daca doriți sau nu trimiterea cookie-urilor spre Google DoubleClick puteți accesa pagina http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Vă menționăm ca blocarea cookie-urilor către Google poate avea implicații diverse, care nu au nici o legătura cu site-ul nostru (de exemplu când veti da click pe un anunt/reclama din motorul de căutare www.google.ro pentru a ajunge in site-ul nostru, probabil Google.ro nu va permite încărcarea site-ului)

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veţi mai primi publicitate online – ci doar că această nu va mai putea ţine cont de preferinţele şi interesele dvs, evidenţiate prin comportamentul de navigare.

Care sunt opțiunile dvs. privind cookie-urile
În general, o aplicaţie folosită pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal în mod implicit.
Aceste setări pot fi schimbate în aşa fel încât administrarea automată a Cookie-urilor să fie blocată de browser-ul web sau utilizatorul să fie informat de fiecare dată când Cookie-uri sunt trimise către terminalul sau. Informaţii detaliate despre posibilităţileşi modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi găsite în zona de setări a aplicaţiei (browser-ului web).

Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite funcţionalităţi ale paginii web.
In acest sens Cookie-urile Esentiale (fara de care site-ul nostru nu mai poate functiona corect) nu pot fi editate.

În cazul în care doriți să eliminați fișierele de tip cookie stocate pe dispozitivele dvs. și să configurați browserul dvs. web astfel încât să refuze fișiere de tip cookie, puteți să utilizați setările privind preferințele din browser-ul dvs. web. De obicei, puteți găsi setările de navigare referitoare la fișiere de tip cookie în meniurile „Opțiuni”, „Instrumente” sau „Preferințe” din browserul web pe care îl utilizați pentru a accesa Website-urile noastre. În funcție de browserele web existente, pot fi utilizate mijloace diverse pentru a dezactiva fișierele de tip cookie. Pentru a obține mai multe informații, vă rugăm să vizitați website-ul browserelor dvs.:
Setări cookie în Internet Explorer – Internet Explorer;
Setări cookie în Firefox – Firefox;
Setări cookie în Chrome – Chrome;
Setări cookie în Safari – Safari;
Setări cookie în Edge – Edge;
Setări cookie în Opera – Opera.
Pentru a afla mai multe despre fișierele de tip cookie, vă rugăm să vizitați www.allaboutcookies.org sau să vedeți www.youronlinechoices.eu, care conține informații suplimentare privind publicitatea comportamentală și viața privată online.

Raportare scurgeri de informaţii
În cazul în care datele din baza de date a newsletter-ului sunt accesate în urma unui atac cibernetic sau din cauza unor probleme legate de server, sau prin intervenţia unei persoane, care are acces la interfaţa de administrare a site-ului, veţi primi o înştiinţare prin e-mail şi prin intermediul site-ului.

Pentru informații sau solicitări în baza dreptului persoanelor vizate conform GDPR, vă puteti adresa la adresa de e-mail office @ hoteldambovita.ro

 

 

.

Privacy Policy and Cookies

Complex Hotelier Dâmboviţa SA, this site therefore complies with the legal provisions in Romania for the processing and protection of personal data, implicitly Regulation (EU) 2016/679.

All your personal data is considered confidential and is not made public, access to which is restricted to the staff of the department dealing with public relations, bookings, accounting, marketing and economics. We do not share the data with third parties or business partners. We do not use personal data for marketing purposes.

Processing of personal data
We process your personal data exclusively within the legal provisions on the protection of personal data. These are the provisions of Law no. 677/2001 and EU Regulation 679/2016 on the protection of individuals with regard to the processing of personal data and the free movement of such data, as well as the provisions of Law no. 506/2004 on the processing of personal data and the protection of privacy in the electronic communications sector.
Our employees and agents have the obligation to comply with the data protection provisions in accordance with the legal requirements.

Contact and booking form:

This website uses contact and booking forms through which a user can send direct requests to our email addresses.

The data in the form, name, city / county, telephone, email address, message are not processed for purposes of advertising, or for purposes other than to communicate and respond to requests. These data arrive in our office mailbox or bookings (hoteldambovita.ro).

Using the contact form is by default sending an email directly from your personal address.

How we store the data

Data sent by e-mail via contact forms remain in our email address and are not processed, transposed through other methods into databases or files.

Storage time

These contact details can remain in the email box for an indefinite period or until we decide to delete them. You can request deleting your personal data from your email address. This operation is at our own risk and we assure you that we respect your wishes.

Upon booking confirmation, the necessary data will be entered into the management program, accountant, internal booking book.

 

Delete data

We may delete these data, electronically stored at your request, but invoices, receipts, contracts and other accounting documents can not be destroyed, and they are archived in accordance with the law.

You may delete the data but this is not an absolute right. We will be able to reject your request for data deletion if: we are in a position to comply with legal obligations to keep data; or if the data is necessary for us to establish, exercise or defend our rights in court. You may exercise this right in writing by submitting a written request to the following e mail address: office @ (hoteldambovita.ro)

What rights do you have and how can you exercise them?
According to EU Regulation 679/2016, you benefit from:
– the right of access; you can obtain from us confirmation that we process your personal data as well as information on the specifics of the processing
– the right to rectify the data; you may ask us to modify your incorrect personal data or, if necessary, fill in the data that is incomplete.
– the right to delete data (“the right to be forgotten”); you may request the deletion of your personal data when: (i) it is no longer necessary for the purposes for which we have collected and processed it; (ii) You have withdrawn your consent to the processing of the data and we can no longer process it on other legal grounds; (iii) data is processed contrary to law; respectively (iv) the data must be deleted in accordance with the relevant legislation
– the right to restrict processing; under certain conditions (if the data subject is contesting the accuracy of the data, if the processing is illegal, the data are required for the establishment, exercise or defense of a right in court, or if you object to the processing of the data), you may request that your personal data
– the right to data portability; In so far as we process data by automated means, you may request, under the law, to provide your data in a structured, frequently used and automatically readable form. If you request this, we may pass your data to another entity, if technically possible
– the right to opposition and the automated decision-making process, including the creation of profiles; you may at any time oppose marketing processing, including profiling for that purpose, and processing based on the legitimate interest of the Company for reasons related to your particular circumstances
– the right to withdraw consent in the case of processing for information or promotion purposes; you can at any time withdraw consent to data processing on a consent basis
– the right to lodge a complaint with a supervisory authority for the processing of personal data; you have the right to file a complaint with the data processing supervisor if you believe that your rights have been violated
– the right to a judicial remedy; the right to an effective judicial remedy against a legally binding decision by a supervisory authority
– the right to be notified by the operator about the processing of your personal data

POLITICA COOKIES

What is a cookie?
The cookie is a small file of letters and numbers that will be stored on your computer, mobile terminal or other equipment of a user accessing the Internet. The cookie is installed through a web browser request from a browser (eg Internet Explorer, Chrome) and is completely “passive” (does not contain software, viruses or spyware and can not access the information on the user’s hard drive) .

We can also use “web beacons” (also known as “clear gifs” or “pixel tags”) or similar technologies on our site to let us know whether you visited a web page or received a message . A “web beacon” is typically a transparent image (although it can be a visible image) located on a webpage and helps us measure the success of marketing campaigns and improve the performance of our site. They can also allow us to report you viewing a webpage to other organizations. In many cases, “web beacons” rely on cookies to function properly, so blocking cookies will affect their operation.

What are Cookies used for?
These files make it possible to recognize the user’s terminal and present the content in a relevant way, adapted to the user’s preferences. They are also used in the preparation of aggregated anonymous statistics that help us understand how a user benefits from our web pages, allowing us to improve their structure and content, excluding personal identification of the user.

How does our site use cookies?
We use two types of cookies: per session and fixes. The per session are temporary files that remain in the user’s terminal until the end of the session or closing the application (the web browser). The fixed ones remain on the user’s terminal for a period defined by the Cookie parameters or until they are deleted manually by the user.

We use cookies to customize content and ads, to provide social networking features and to analyze traffic. We also offer social networking, advertising, and analytics partners information on how you use our site. They can combine them with other information you provide or collected from using their services.

Do I have personal data cookies?
Cookies themselves do not require personal information to be used and, in most cases, do not personally identify Internet users. Personal data collected through the use of Cookies can only be collected to facilitate certain user functionalities. These data are encrypted in a way that makes unauthorized persons unaffected access to them.

Internal cookies
A visit to this site may place cookies for purposes of:
Essential cookies. Required for site operation. We can use key cookies to authenticate users, prevent fraudulent use of user accounts, or provide site-specific features.
Traffic measurement cookies. It allows us to recognize and count the number of visitors and see how visitors navigate the site when they use it. This helps us improve the way the site works.
Function Cookies. It is used to recognize you when you return to the Site. This allows us to customize our content for you, greet you by name and remember your preferences (for example, choosing your language or region).
Targeting and advertising cookies. Record your site visit, the pages you’ve visited, and the links you’ve clicked on. We will use this information to make the site even more relevant to your interests. It is also possible to share this information with third parties, also in order to make the site more relevant to you. For example, based on these types of cookies can identify the products and services agreed by a user, this information subsequently serving to transmit appropriate advertising messages to that user.

Third-party (third-party) cookies
In addition to our own cookies, we may also use third-party cookies to report site usage statistics and improve marketing efforts.
Tracking cookies / Tracking cookies. They track the behavior on the site and connect it to other values ​​that allow a better understanding of the usage habits.
Cookie optimization / Optimization cookie. Allow real-time tracking of users from different marketing channels to evaluate their effectiveness.
Cookies for partners. Provides our conversion metrics to our partners to optimize their paid marketing efforts.
Below, you can find more details on how we use these services on our site and how you can disable them.

Social network plugins
Our website uses “plugins” from social network operators (eg www.facebook.com). All social network plugins on our website are clearly marked. When accessing our web pages with a social network plug-in, your browser will make a direct connection to the social network operator’s server. The content of the plug-in will be transmitted by the social network operator’s accessed server directly to your browser and will be integrated on the web page. By integrating the plugin, the social network operator receives the information that you’ve accessed our page. If a social network connection session is running while browsing our website, the visit can be assigned to that user account. If you interact with the plug-in, that information is transmitted to your social network operator and saved there. If you want to prevent your social network provider from collecting your data through our website, you must disconnect (that is, de-sign) from your social network operator before visiting our website.
Information on the purpose and volume of data storage as well as on the further processing, use and rights you are entitled to, as well as setting options, can be found in the data protection social network operator’s specifications not related to this statement of protection data. For the facebook operator, find these guidelines at http://www.facebook.com/policy.php

Google Analytics web analytics service
Our website uses the Google Analytics web analytics service of Google Inc. for statistical purposes. This web analytics service uses so-called “cookies” (see above on Using cookies). Cookies only generate anonymous information about the use of our website. This information is sent to the Google Inc. server. in an EU Member State or outside the EU (eg in the US) and are saved there. Google Inc offers an appropriate US data protection regime by participating in the Privacy Shield project – see details at https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnaNAAS

Google Inc. will eventually transmit the information to third parties to the extent that this is required by law or to the extent that third parties process such data on Google Inc.’s order. Neither us nor Google Inc. we will not link your IP address to other data that is saved by Google Inc. or by us.

To manage whether or not you want to send cookies to Google Analytics, you can access: https://support.google.com/analytics/answer/181881?hl=en

To manage whether or not you want to send cookies to Google DoubleClick you can visit the http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Please note that blocking cookies to Google can have various implications that have no connection with our site (for example, when you click on an ad / advertisement in the search engine www.google.com to get in our site, Google.ro will not allow uploading the site)

Denying or disabling cookies does not mean you will not receive online advertising – but that it will no longer be able to keep track of your preferences and interests highlighted by your browsing behavior.

What are your cookie options?
Generally, an app used to access web pages allows you to save your Cookies to the terminal by default.
These settings can be changed so that automatic cookie administration is blocked by the web browser or the user is informed whenever cookies are sent to his or her terminal. Detailed information about the possibilities and ways of managing cookies can be found in the application settings area (web browser).

Restricting the use of Cookies may affect certain features of the web page.
In this sense, Essential Cookies (without which our site can not function properly) can not be edited.

If you want to remove the cookies stored on your devices and configure your web browser to refuse cookies, you can use the preferences settings in your web browser. Typically, you can find cookie navigation settings in the “Options”, “Tools” or “Favorites” menus in the web browser you use to access our Websites. Depending on existing web browsers, various means can be used to disable cookies. To get more information, please visit your browsers website:
Cookies settings in Internet Explorer – Internet Explorer
Firefox cookie settings – Firefox
Cookies in Chrome – Chrome
Safari cookie settings – Safari
Edge Edge cookie settings
Cookie settings in Opera – Opera .
To learn more about cookies, please visit www.allaboutcookies.org or see www.youronlinechoices.eu, which contains additional information on behavioral advertising and online privacy.

Report leakage
If the newsletter database is accessed following a cyber attack or due to server issues or by the intervention of a person who has access to the site administration interface, you will receive a notification via e-mail and through the site.

For information or requests under the right of the data subject under GDPR, you can address us at office @ hoteldambovita.ro