Nunti

Exprimati-va dorintele si va asiguram ca vom face totul pentru realizarea lor!
Fie ca este o petrecere numeroasa sau restransa, traditionala sau moderna, organizatorii nostri de evenimente vor fi la dispozitia dumneavoastra asigurandu-va de atentia lor pentru orice detaliu.

Botezuri

Restaurantul elegant, servirea prompta, calitatea si finetea meniurilor recomanda hotelul Dambovita ca fiind locul perfect pentru orice eveniment, iar pentru ca timpul dumneavoastra este pretios, va suntem alaturi si va impartasim experienta noastra in crearea evenimentului dorit.

Petreceri

Fie ca doriti sa va serbati ziua de nastere, sau de nume, ori pur si simplu doriti sa organizati o petrecere cu prietenii sau familia, suntem la dispozitia dumneavoastra asigurandu-va o atmosfera placuta si eleganta. De asemenea, se pot organiza petreceri si receptii de zile festive sau pentru corporatii.

Sala de conferinte

Sala de conferinte a Hotelului Dambovita Targoviste are o capacitate de 100 locuri, aranjament teatru iar la cerere sala poate fi aranjata conform specificatiilor dvs: Classroom, U-shape sau Boardroom.

Sala dispune de lumina naturala, aer conditionat, videoproiector, ecran de proiectie, flip chart, consumabile, internet wireless.

Oferim o atentie deosebita la nevoile clientilor si ne adaptam in functie de fiecare cerinta si profil in parte, respectand totodata tendintele pietei.

Doriti sa organizati o conferinta si sa oferiti servicii de cazare participantilor ? Contactati-ne pentru a stabili toate detalii necesare!

Evenimente

Va oferim un meniu variat meniul de nunta
Cadoul nostru pentru nunti si botezuri este:
* Inchirierea salii gratuit
* Degustarea meniului inainte de eveniment
* Sampanie la intampinare
* Tarif special pentru cazarea invitatilor
* Muzica live la preturi promotionale

Restaurant Hotel Dambovita

Restaurant Dambovita este locatia eleganta si moderna unde se pot savura cele mai variate sortimente culinare, intr-un ambient deosebit. Capacitatea maxima este de 200 de locuri.

Aici se pot organiza evenimentele importante din viata dumneavoastra: nunti, botezuri, aniversari onomastice, mese festive cu meniuri variate din peste 400 de retete din bucataria noastra.

Va asteptam sa va simtiti ca acasa si sa petreceti momente de neuitat in locatia noastra.