Restaurant Hotel Dâmboviţa vă invită să petreceţi zilele de 6, 7 și 8 Martie, începând cu ora 18:00, într-un cadru elegant, plăcut, cu muzică de calitate.

APERITIV

  • Burek cu carne
  • Trandafir de roșie cu salată de vinete
  • Franjuri de pui crocanți în fulgi de porumb
  • Duo cașcaval și strugure
  • Raffaello din brânză și roșii cherry
  • Evantai din mușchi file
  • Selecție de măsline
  • Salată de crudități cu piept de pui
  • Trandafir din salam uscat
  • Chifteluță umplută cu ou de prepeliță
  • Icre de casă pe lime
  • Castravete cu crema de brânză

FEL PRINCIPAL

  • Cotlet de porc la tavă asezonat cu ardei copți și cartofi cu rozmarin

 

DESERT

CAFEA

 

BĂUTURI

  • Crema de Whisky, Vermut: Garone, Angelli
  • Vin alb, Vin roșu demisec, crama Jidvei
  • Apă plată, apă minerală, Răcoritoare

Preț 120 Lei de persoană

sau 350 lei masă festivă și cazare pentru 2 persoane

Oferim 10% #reducere pentru grupuri de minim 20 de persoane

Rezervări:

Atmosfera va fi întreținută de Formaţia Restaurantului Dâmbovița