Restaurant Hotel Dâmboviţa vă invită să petreceţi zilele de 6, 7 și 8 Martie, începând cu ora 18:00, într-un cadru elegant, plăcut, cu muzică de calitate.
APERITIV
- Burek cu carne
- Trandafir de roșie cu salată de vinete
- Franjuri de pui crocanți în fulgi de porumb
- Duo cașcaval și strugure
- Raffaello din brânză și roșii cherry
- Evantai din mușchi file
- Selecție de măsline
- Salată de crudități cu piept de pui
- Trandafir din salam uscat
- Chifteluță umplută cu ou de prepeliță
- Icre de casă pe lime
- Castravete cu crema de brânză
FEL PRINCIPAL
- Cotlet de porc la tavă asezonat cu ardei copți și cartofi cu rozmarin
DESERT
CAFEA
BĂUTURI
- Crema de Whisky, Vermut: Garone, Angelli
- Vin alb, Vin roșu demisec, crama Jidvei
- Apă plată, apă minerală, Răcoritoare
Preț 120 Lei de persoană
sau 350 lei masă festivă și cazare pentru 2 persoane
Rezervări:
Atmosfera va fi întreținută de Formaţia Restaurantului Dâmbovița